Doe mee!

drie meiden

Wil je bijdragen aan kwaliteit en blijvend leren in de jeugdhulp? Doe dan mee aan KBL. Dat kan op verschillende manieren. 

 

  • Verbind je initiatief aan KBL. Je werkt in een project, programma, beweging of samenwerking al aan kwaliteit en blijvend leren in de jeugdhulp. We gaan graag in gesprek hoe KBL dit kan versterken.  
  • Agendeer een onderwerp bij KBL. Als je een onderwerp wil agenderen, omdat daar op geleerd kan worden, kun je dit delen voor op de Leeragenda
  • Blijf op de hoogte van KBL. Geef je e-mailadres aan ons door via nieuwsbrief@KBL.nl en je blijft geïnformeerd. 
  • Kom naar een bijeenkomst of werksessie. Bij de evenementen kun je zien wat we in 2024 organiseren.

 

Verbind jouw initiatief aan KBL!

Heb jij een initiatief dat gericht is op kwaliteit, leren, ontwikkelen of onderzoeken binnen het jeugddomein en wil je dat verbinden aan KBL? Vul onderstaande gegevens in en we gaan graag in gesprek over hoe KBL jouw initiatief kan versterken.

De privacyverklaring kan je hier lezen.

Agendeer een onderwerp!

Kwaliteit en Blijvend Leren (KBL) is een netwerk waarin mensen, organisaties en bewegingen uit de jeugdhulp samen verantwoordelijkheid nemen voor kwaliteit en leren in de jeugdhulp. We agenderen gezamenlijk op welke opgaven we kracht willen zetten. Heb jij een idee voor onze Leeragenda? Vul dan onderstaand formulier in. Meer informatie over de Leeragenda vind je hier.